Over ons

Deze service is geboren met als belangrijkste doel gebruikers te helpen bij het comprimeren en verkleinen van een videobestand, zodat ze het gemakkelijker kunnen delen via e-mail of in sociale netwerkdiensten (zoals Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp). We hebben deze service gemaakt om het zo eenvoudig mogelijk te maken, zelfs voor minder ervaren gebruikers, en in staat om de geüploade videobestanden snel te verwerken.

Work Image

Het gebruik van deze service is volledig gratis voor iedereen, u hoeft geen cent te betalen en u kunt een onbeperkt aantal videobestanden comprimeren (probeer natuurlijk de service ethisch te gebruiken). Als u meer dan 15 video's in een uur converteert, wordt u gevraagd een captcha in te voegen, dit om te voorkomen dat onze service wordt gebruikt door automatische bots.

Video Rendering

Vind je deze service leuk en wil je ons helpen? U kunt dit eenvoudig doen door onze website te delen met uw vrienden en op sociale netwerken. Vergeet niet dat onze service volledig gratis is en dat we u niets vragen, een simpele klik is voldoende om ons te helpen ☺