Hoe het werkt

Wilt u weten hoe deze videocompressieservice werkt? Het is heel eenvoudig, om te beginnen moet u het videobestand selecteren dat u wilt comprimeren (de maximale ondersteunde grootte is 500 MB) door op de knop "Zoeken ..." te klikken. Als je wilt, kun je ook de breedte van de video verkleinen via de juiste optie, om de grootte van het videobestand verder te verkleinen. Klik op de knop "Bestand verzenden" en wacht tot het videobestand is geladen en vervolgens is gecomprimeerd door onze service.

Tijdens dit proces moet u het browservenster open houden (dit is erg belangrijk), als u andere websites wilt bezoeken, opent u gewoon een nieuw "tabblad" of webbrowservenster. Afhankelijk van de bandbreedtesnelheid van Internet- en gebruikersverkeer in onze service, het kan enkele seconden of enkele minuten duren om de procedure te voltooien. Aan het einde krijg je een link om de nieuwe gecomprimeerde video te downloaden en een rode link om het bestand handmatig van onze server te verwijderen, zonder 6 uur te wachten op automatische verwijdering.

Videobestanden worden gecomprimeerd in de "cloud", dat wil zeggen op onze servers. Dit betekent dat het videobestand binnen onze servers wordt weergegeven en niet op uw computer. Door dit te doen, zult u geen systeemvertraging opmerken en kunt u probleemloos op uw computer blijven werken terwijl onze servers uw videobestand comprimeren. U hoeft zelfs geen applicaties of add-ons van derden op uw computer te installeren, u kunt gewoon een webbrowser gebruiken.

Comprimeer video →