De beste mediaspelers

Ben je op zoek naar een mediaspeler voor Windows, Mac of Linux maar weet je niet welke je moet kiezen? Geen probleem, we hebben de beste mediaspelers geselecteerd op het gebied van videokwaliteit, ondersteunde videoformaten, ondersteunde apparaten, populariteit bij gebruikers en betrouwbaarheid van de fabrikant.

VLC Media Player

VLC Media Player Screenshot

De meest populaire mediaspeler is absoluut VLC Media Player! Het staat bekend om het ondersteunen van vele videoformaten zonder de installatie van videocodecs, het is gratis, open source en bevat geen spyware of advertenties. Het werkt op Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android.

Downloaden VLC Media Player


GOM Media Player

GOM Media Player Screenshot

GOM Media Player is een andere gratis mediaspeler (maar heeft ook een betaalde versie) gemaakt door Gomlab, werkt alleen op Windows-besturingssystemen, ondersteunt veel videoformaten zoals MP4, MKV, MOV en stelt je in staat om ondertitels voor veel films te zoeken en te synchroniseren ook niet recent.

Downloaden GOM Media Player


KMPlayer

KMPlayer Screenshot

KMPlayer is een mediaspeler met een modernere interface, ondersteunt het afspelen van veel videoformaten en lijkt te zijn geoptimaliseerd voor het afspelen van video's in 4K, 8K, UHD, 60FPS. Het werkt op Windows, iOS, Android en sinds kort ook op Mac OSX (beta).

Downloaden KMPlayer